کرونا در بارداری + نکات مهم و خطرات !
0.0

کرونا در بارداری + نکات مهم و خطرات !

  • پزشکی و سلامتی, سلامتی
  • 15 سپتامبر 20
  • محمدرضا امیدی
  • 102 بازدید
  • بدون دیدگاه

امروزه که کرونا به یک بیماری همه گیر در سطح جهان تبدیل شده نگرانی های بسیاری با خود به هماه داشته. از جمله این نگرانی ها برای زنان باردار است زیرا که در دوران بارداری سیستم ایمنی بدن تضعیف شده و نسبت به هر ویروس کوچک و بزرگی واکنش نشان می دهد. بسیاری از افراد در این دوران دچار نگرانی هایی شدند که حائز اهمیت است . در این مطلب از مجله اینترنتی مکمل ها با کرونا در بارداری همراه ما باشید.

 

کووید ـ 19 یا کرونا  چیست؟

کووید ـ 19 بیماری عفونی است که با ورود ویروس کرونا به دستگاه تنفسی میتواند موجب خطراتی برای افراد شود و معضلاتی را برای تمامی افراد جامعه درگیر به این بیماری به وجود آورد.

این بیماری نیز همانند سرماخوردگی است اما تفاوت آن با دیگر بیماری ها در این است که اگر چه اغلب بیماران علایم مشابه یک سرماخوردگی را تجربه می‌کنند، افرادی که مشکلات بهداشتی دیگری مانند مشکلات ریوی یا دیابت مداوم دارند در معرض خطر بالاتر بیماری شدید و مشکلات جدی ریوی هستند.

مبتلایان به کووید ـ 19 معمولا تب و سرفه یا احساس تنگی نفس خواهند داشت. در صورت تشدید این علایم ، ممکن است دچار مشکلات جدی تنفسی شوند و نیاز به بستری در بیمارستان یا واحد مراقبت‌های ویژه داشته باشند.

بارداری و افزایش خطر ابتلا به کرونا

شاید برای شما هم سوال باشد که حالا که من باردار هستم خطر ابتلا به این بیماری در من بیشتر است؟!

در دوران بارداری ، زنان تغییراتی را در بدن خود تجربه می کنند که ممکن است آنها را در معرض عفونت های تنفسی ویروسی قرار دهد و این ویروس ممکن است COVID-19 باشد.

 بیشتر افرادی که به کروناویروس مبتلا میشوند ، علائم خفیفی دارند و نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند.

 

همچنین زنان باردار باید با استفاده از همان اقدامات پیشگیرانه ای که همیشه برای سالم ماندن انجام می دهند ، مانند شستن دست ها و دوری از افراد بیمار ، به مدیریت بارداری خود ادامه دهند.

 

کرونا در بارداری

کرونا در بارداری

پیشگیری از ابتلا به کرونا

اقداماتی که می تواند شما را از ابتلا به کرونا در بارداری حفظ کند :

 

1_ به طور مرتب دستان خود را بشویید.

شاید بگوییئ که این یک توصیه تکراری است و توجهی به آن نکنید، اما سخت در اشتباهید سشتن دست ها یکی از مهم ترین راه های مقابله و پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا در بارداری است که تاثیرات بسیار زیادی در روند شیوع این بیماری نیز خواهد داشت.

پس از شستن مداوم دست ها با آب و صابون آن هم به مدت 20 ثانیه غافل نشوید!

 

2_ فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید.

سعی کنید تا از حضور در اماکن شلوغ و جمع های خانوادگی بپرهیزید زیرا که در این اجتماعات ممکن است افراد ناقل یا مبتلا بسیاری باشد که همین امر می تواند خطرات زیادی برای شما بیافریند. اما اگر در جایی بودید که ازدحام جمعیت زیاد بود، سعی کنید فاصله خود را تا حد یک متر و بیشتر با افراد دیگر حفظ نمایید.

 

3_ واکسن آنفلوآنزا را بزنید.

واکسن آنفلوآنزا از شما در برابر کووید ۱۹ محافظت نمی‌کند، اما خطر ابتلا به آنفلوآنزا که یکی دیگر از بیماری‌ های شایع تنفسی است و می‌ تواند برای مادران عوارضی را به دنبال داشته باشد کاهش می‌دهد.

بهتر است حداقل از خطر ابتلا به آنفلوآنزا را کاهش دهید تا بدنتان بتواند مقاومت خود را بالا تر ببرد.

 

4_ سعی کنید رفت و آمد هایتان را به مطب دکتر کمتر کنید و به صورت مجازی تحت درمان باشید.

اگر این امکان برای شما وجود دارد که به صورت مجازی و با استفاده از تلفن هوشمند با پزشکتان ارتباط داشته باشید و ویزیت شوید حتما از این گزینه استفاده کنید تا محافظت بیشتری از خود و جنین کرده باشید.

زیرا که هم وقت کمتری در اتاق انتظار مطب پزشک صرف می کنید و هم با حضورتان در مطب دکتر ممکن است که در خطر ابتلا به این بیماری قرار بگیرید. هرچند که برخی از ویزیت‌ها مانند انجام سونوگرافی، آزمایش جنین و برخی از مداخلات خونی نیاز است که به صورت حضوری انجام شود اما با کاهش تردد هایتان در سطح شهر از خودتان محافظت بیشتری بکنید.

 

5_ اگر سرفه می‌کنید یا علائم بیماری کرونا را دارید به سرعت با پزشکتان تماس بگیرید!

اگر شما هم علائمی نظیر تب، سلفه و یا تنگی نفس دارید حتما در اولین فرصت با پزشک خود تماس گرفته و با آن مشورت کنید تا در صورت نیاز و یا تشخیص بیشتر به شما راهنمائی های لازم را بکند. البته بهتر است تا زمان پاسخ دادن پزشکتان موارد مربوط به کرونا و تغذیه را رعایت کنید!

 

کرونا در بارداری

کرونا در بارداری

 

آیا زنان باردار مبتلا به کووید-19 یا مشکوک به این بیماری، نیاز به سزارین دارند؟

خیر؛ لزوما نباید فرزندان مادرانی که مبتلا به این بیماری هستند سزارین شوند بلکه با توجه به توصیه های پزشک مربوطه و نظر خود مادر باید در مورد طریقه به دنیا آمدن جنین تصمیم گیری شود.

 

شیردهی بانوان مبتلا کرونا

بله. مادر مبتلا به کووید-19 نیز می تواند به نوزاد خود شیر بدهد. اما بهتر است که برای انجام این کار موارد زیر را نیز رعایت کنند:

  • بهداشت تنفسی را هنگام شیر دادن رعایت کنند و در صورت دسترسی ماسک  بزنند.
  • دست‌ها را قبل و پس از لمس کردن کودک بشویند.
  • بطور مرتب سطوحی را که با آنها در تماس هستند، تمیز و ضدعفونی کنند

با رعایت این پروتکل ها از فرزندتان در برابر ویروس کرونا محافظت کنید!

 

کرونا در بارداری : بغل کردن کودک

بله. تماس نزدیک، زود هنگام و شیردهی انحصاری به کودک به رشد او کمک می کند. شما باید از حمایت‌ های لازم برخوردار باشید تا بتوانید :

  • بطور ایمن و با رعایت بهداشت تنفسی به کودک خود شیر دهید.
  • تماس پوست به پوست با نوزاد خود داشته باشید.
  • با کودک یک اتاق مشترک داشته باشید
  • شما باید قبل و بعد از لمس کردن کودک ، دست های خود را بشویید و تمام سطوح را تمیز کنید.

 

کرونا در بارداری

کرونا در بارداری

 

برخلاف آنفولانزا، ممکن نیست که زنان باردار در معرض خطر بیشتر کرونا نسبت به بقیه مردم باشند اما رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی باید د رآنان بیشتر باشد زیرا که در این دوران کوچک ترین ویروس می تواند اتفاقات ناگواری را به همراه داشته باشد!

نویسنده:
محمدرضا امیدی
امتیاز شما به این مطلب
امیتاز بدید

برچسب‌ها

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید
اشتراک
اطلاع از
guest

0 دیدگاه
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات