۱۰ رسیپی برتر پخت مرغ رژیمی
0.0

۱۰ رسیپی برتر پخت مرغ رژیمی

  • تغذیه
  • 14 آگوست 23
  • حسام رضائی
  • 1,646 بازدید
  • بدون دیدگاه

پخت مرغ رژیمی : خوردن مرغ ساده میتواند به سرعت خسته کننده و تکراری شود. برای آنهایی که به تازگی از فصل مسابقات خارج شده‌اند، ممکن است نخواهند تا مدتی‌ واژه مرغ را بشنوند. یادگیری چگونگی‌ استفاده از ادویه جات و داشتن کمی‌ خلاقیت میتواند به شما کمک کرده تا سینه مرغ معمولی‌ خود را به غذایی خوشمزه و مغذی تبدیل کنید. چه کسی‌ که گفته که دیش مرغ سالم نمی‌تواند انواع اقسام طعم‌ها را داشته باشد؟

در اینجا چند دستور پخت مرغ رژیمی فوق العاده و بین المللی برای شما آورده شده که باعث میشوند تا دوباره عاشق مرغ , رژیم و چربی سوزی  شوید!

۱ . مرغ با سیر و عسل

مواد تشکیل دهنده

  • ۲ عدد سینه مرغ خام
  • ۱ قاشق غذاخواری عسل
  • ۱ قاشق غذاخواری سرکه
  • ۱ عدد شالت (نوعی پیاز) خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل

دستور پخت مرغ رژیمی  سیر و عسل :

۱ . فر را در دمای ۳۷۵ (فارنهایت) گرم کنید .

۲ . مرغ را در یک سینی فر پوشیده شده با فویل قرار دهید .

۳ . در یک پیمانه اندازه گیری تمام مواد را اضافه کرده و روی مرغ ریخته و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آن را بپزید .

دستور پخت مرغ رژیمی

۲ . مرغ “ سرخ شده “ جنوبی

مواد تشکیل دهنده

  • ۱ پوند فیله مرغ
  • یک چهارم پیمانه پودر سوخاری
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رشته ای
  • یک چهارم پیمانه پیاز کوهی ریز شده
  • روغن یا کره
  • ۱ پیمانه آب دوغ

ماریناد

نصف یک پیاز کوچک به شکل خلالی

۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۱ حبه سیر خرد شده

۱ قاشق چای خوری سرکه قرمز

۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای

۱ قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری پودر فلفل

دستور پخت مرغ رژیمی  جنوبی :

۱ . تمام مواد لازم برای تشکیل ماریناد را درون مخلوط کن ریخته تا زمانی‌ که یک دست شوند .

۲ . مرغ را درون یه سینی فر شیشه ای قرار داده و ماریناد را روی آن ریخته، سپس روی ظرف را پوشانده و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید .

۳ . پودر سوخاری، پیاز کوهی، پارمسان و آب دوغ را درون یک ظرف کم عمق ترکیب کرده و مرغ‌ها را آغشته به آن کنید .

۴ . فر را با دمای ۴۲۵ فارنهایت داغ کرده و سپس مرغ را درون یک ظرف نچسب قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید .

۵ . میتوانید از این مرغ شده ترد به همراه خلال سیب زمینی‌ شیرین و لوبیا سبز لذت ببرید .

 

۳ . مرغ پارمسان ایتالیایی گیلت فری

مواد تشکیل دهنده

  • سینه مرغ (بدون استخوان)
  • پودر سوخاری
  • کره
  • سس اسپاگتی‌
  • پنیر پارمسان رنده شده
  • سفیده تخم مرغ
  • پنیر موزرلا کم چرب

دستور پخت مرغ رژیمی پارمسان ایتالیایی گیلت فری

۱ . سه عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه هم زده و مرغ را در آن فرو ببرید .

۲ . در یک بشقاب جداگانه، مقداری پودر سوخاری ریخته و به شکل یک دست مرغ را در آن خوابانده و سپس آن را در یک ظرف کسرولی که کف آن با کره چرب شده قرار دهید .

۳ . سس اسپاگتی‌ را روی مرغ ریخته و سپس پنیر پارمسان را روی آن بریزید .

۴ . به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را بپزید .

۵ . در صورت تمایل، میتوانید روی آن پنیر موزرلا کم چرب ریخته و ۱۵ دقیقه دیگر آن را بپزید . این غذا را با پاستا گندم کامل یا سالاد سرو کنید .

 

۴ . مرغ چینی‌ با برنج قهوه ای

مواد تشکیل دهنده

  • ۲ پیمانه برنج قهوه ای
  • ۴ سینه مرغ
  • ۱ پیمانه مارمالاد پرتغال
  • ۱ پیمانه سس سالاد کنجد آسیایی
  • یک چهارم پیمانه نوشابه رژیمی‌

دستور پخت مرغ چینی

۱ . گریل را از قبل گرم کرده و برنج را نیز طبق دستور ذکر شده روی بسته بندی آن روی اجاق گاز بپزید. مارمالاد، سس و نوشابه رژیمی‌ را در یک ظرف سس ترکیب کرده و روی حرارت ملایم داغ کنید .

 

۵ . مرغ یونانی گریل شده

مواد تشکیل دهنده

  • ۴ سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • زیتون کالاماتا
  • ۴ عدد گوجه فرنگی‌ بزرگ، ریز شده
  • پنیر فتای خرد شده
  • ماریناد
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • ۳ حبه سیر ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روزماری تازه ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری اورگانو تازه ریز شده
  • ۲ عدد لیمو، آب گرفته شده

دستور پخت مرغ رژیمی بونانی

۱ . در یک کاسه، روغن زیتون، سیر، رزماری، آویشن، اورگانو و آب لیمو را ترکیب کنید .

۲ . تکه‌های مرغ را به صورت نواری برش دهید .

۳ . تکه‌های مرغ، زیتون و گوجه فرنگی‌ ریز شده را در مخلوط به دست آمده قرار دهید، روی آن را پوشانده و به مدت ۸ ساعت یا برای شب در یخچال قرار دهید .

۴ . با دمای زیاد گریل را گرم کنید .

۵ . مرغ را در فویل آلمینیومی قرار داده و مقداری ماریناد برای حفظ رطوبت به آن اضافه کرده و حدودا ۳۰ دقیقه آن را بپزید .

۶ . با پنیر فتا روی آن را تزیین کنید .

 

۶ . مرغ کاراییب استیر فرای

عالی‌ برای شب‌های تابستان

مواد تشکیل دهنده

  • ۱.۵ پوند سینه مرغ، مکعبی
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن کنجد
  • ۲ حبه سیر خورد شده
  • ۱ پیازچه ریز شده
  • ۱ عدد کنسرو کوکتل میوه‌های استوایی (وزن ۱۵.۲۵ انس)
  • ۱ قاشق غذا خوری سس سویا
  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری پاپریکا
  • یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل فرنگی‌
  • نصف پیمانه آب پرتغال
  • ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • نمک و فلفل
  • ۳ پیمانه برنج جاسمین پخته شده

دستور پخت مرغ رژیمی کاراییب استیر فرای

۱ . کنسرو میوه استوایی را تخلیه کرده و فقط آب آن را نگه دارید .

۲ . نصف پیمانه از این آب را با سس سویا، زنجبیل، پاپریکا، زردچوبه و فلفل فرنگی‌ در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و آن را کنار بگذارید .

۳ . آب پرتغال و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و کنار بگذارید . به مرغ نمک و فلفل کافی‌ بزنید .

۴ . به روغن در یک ظرف ووک یا یک ماهیتابه بزرگ با شعله زیاد حرارت دهید .

۵ . سیر و پیازچه را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تف دهید .

۶ . مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ صورتی‌ آن از بین رود (حدودا ۱ دقیقه) .

۷ . ترکیب آب پرتغال و سس سویا را به ماهیتابه اضافه کنید .

۸ . به آرامی به مدت ۳۰ دقیقه هم بزنید .

۹ . سالاد میوه را اضافه کرده، درب ماهیتابه را گذاشته و ۲ دقیقه بپزید .

۱۰ . آب پرتغال با نشاسته ذرت را به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود .

۱۱ . به همراه برنج جاسمین در یک بشقاب بزرگ آن را سرو کنید .

 

۷ . مرغ مکزیکی با برنج زرد

مواد تشکیل دهنده

  • ۱ مرغ کامل، ریز شده به شکل ۸ تکه و بدون پوست
  • ۱ ساقه کرفس ریز شده
  • ۱ هویج بدون پوست ریز شده
  • ۱ پیاز قرمز ریز شده
  • ۴ حبه سیر ریز شده
  • ۲ عدد فلفل جالاپینو ریز شده بدون دانه
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۲ پیمانه عصاره مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی تند
  • ۱ قاشق چای خوری زعفران اسپانیایی
  • ۴ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی‌
  • ۱ پیمانه برنج قد بلند

چاشنی ها

دستور پخت مرغ رژیمی مکزیکی با برنج زرد

۱ . در یک ظرف با حجم ۴ کوارت، روغن را با حرارت متوسط داغ کنید .

۲ . مرغ را با نمک و فلفل تام دار کنید .

۳ . تکه‌های مرغ را اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید .

۴ . مرغ‌ها را در بشقابی قرار دهید .

۵ . روغن را دور ریخته، ظرف را تمیز کرده و ۲ قاقق غذاخوری روغن روی شعله متوسط اضافه کنید .

۶ . کرفس، سیر، هویج، فلفل جالاپنو و پیاز را اضافه کرده و با نمک و فلفل طعم دار کنید و تفت دهید تا نرم شوند .

۷ . عصاره مرغ، پودر فلفل و زعفران را اضافه کنید .

۸ . مرغ‌ها را افزوده، درب ظرف را گذاشته، آن را به جوش آورده و به مدت ۶۰ دقیقه بجوشانید .

۹ . درب ظرف را برداشته، برنج را دور مرغ بریزید و مطمئن شوید همه برنج زیر آب مرغ قرار بگیرد، درب ظرف را گذشته و با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید .

۱۰ . با چاشنی مورد علاقه خود را غذا را میل کنید .

 

۸ . سالاد مرغ مدیترانه ای

این یک سالاد خوشمزه و مفید برای قلب می‌باشد. میتوانید به راحتی‌ آن را با کاهو سرو کرده یا سالاد را با نان پیتا برای تهیه یک ناهار یا شام سریع و خوشمزه میل نمایید .

سالاد مرغ مدیترانه ای

 

۹ . مرغ تنگی تای

مواد تشکیل دهنده

  • ۱ پیمانه شیر نارگیل
  • ۱ پیمانه آب لیمو تازه
  • نصف پیمانه سرکه برنج
  • ۲ قاشق غذاخواری سس ماهی‌
  • ۳ عدد پیازچه ریز شده
  • ۲ حبه سیر ریز شده
  • ۲ قاشق چای خوری زنجبیل تازه ریز شده
  • ۱ قاشق غذا خوری سس تند
  • ۱ قاشق غذا خوری گیشنیز تازه ریز شده
  • ۸ سینه مرغ
  • نمک و فلفل تازه آسیب شده
  • برش لیمو به عنوان چاشنی
  • پیازچه به عنوان چاشنی

دستور پخت مرغ رژیمی تنگی تای

۱ . فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید .

۲ . شیر نارگیل، آب لیمو، سرکه برنج، سس ماهی‌، پیازچه، سیر، زنجبیل، سس تند و گیشنیز را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و هم بزنید تا به خوبی‌ ترکیب شوند .

۳ . مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید .

۴ . مرغ را در یک کیسه پلاستیکی زیب دار بزرگ قرار داده و نصف ماریناد را روی آن بریزید. سر کیسه را بسته و اجازه دهید ۳۰ دقیقه مرغ با ماریناد مزه دار شود .

۵ . ماریناد باقیمانده را در یک ماهیتابه متوسط روی شعله متوسط قرار دهید .

۶ . ماریناد را به جوش آورده تا به مایع ای غلیظ و لعاب دار تبدیل شود .

۷ . حدود یک چهارم این مایه غلیظ را جداگانه در یک کاسه ریخته و نگه دارید .

۸ . مرغ را از ماریناد خارج کرده و به مایع غلیظ آغشته کنید .

۹ . مرغ‌ها روی سینی فر بزرگ پوشیده شده با فویل قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید .

۱۰ . مرغ‌ها را چرخانده و آنها را با مایع غلیظ ماریناد به خوبی‌ آغشته کنید .

۱۱ . به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی‌ که مرغ پخته شود .

۱۲ . هنگامی که مرغ به اندازه کافی‌ سرد شد، در چهار بشقاب در هر کدام دو سینه مرغ قرار داده و روی آن مایع غلیظ ماریناد را بریزید .

۱۳ . این غذا را با اسلایس‌های لیمو و پیازچه تزیین کنید .

 

۱۰ . آروز کن پولو کوبایی

تهیه این غذا نیازمند یک آرام پز است که صرفه جویی زیادی در زمان برای شما می‌کند. اگر مواد را صبح درون آرام پز قرار دهید، در تمام طول روز غذا خواهد پخت و شما تنها در زمان شام آن را سرو خواهید کرد !

مواد تشکیل دهنده

  • ۴ سینه مرغ نصفه
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
  • ۱ پیاز متوسط ریز شده
  • ۱ فلفل دلمه ای قرمز ریز شده
  • ۳ حبه سیر ریز شده
  • ۱ عدد کنسرو گوجه فرنگی‌ لعح شده (۱۴.۲ انس وزن)
  • ۱ بسته نخود فرنگی‌ یخ زده
  • ۳ پیمانه برنج پخته
  • سس تند (برای طعم)

دستور پخت مرغ رژیمی کوبایی

۱ . مرغ را با نمک، فلفل و پاپریکا طعم دار کنید .

۲ . در ماهیتابه روغن را داغ کرده و مرغ را سرخ کنید و سپس مرغ را درون آرام پز قرار دهید .

۳ . در یک کاسه کوچک، تمام مواد باقیمانده به جز نخود فرنگی‌، برنج و سس تند را با هم مخلوط کنید و روی مرغ بریزید .

۴ . سپس به مدت ۷-۹ ساعت با حرارت کم یا ۳-۴ ساعت با حرارت بالا آن را بپزید .

۵ . یک ساعت قبل از سرو، نخود فرنگی‌ یخ زده را اضافه کنید .

۶ . همراه برنج زرد یا قهوه ای آن را سرو کنید .

۷ . برای طعم بهتر سس تند را به آن بیافزایید .

نویسنده:
حسام رضائی
امتیاز شما به این مطلب
امیتاز بدید

برچسب‌ها

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید
اشتراک
اطلاع از
guest

0 دیدگاه
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات