تاثیر BAM15 در درمان چاقی!
5

تاثیر BAM15 در درمان چاقی!

  • چربی سوزی
  • 18 ژوئن 20
  • محمدرضا امیدی
  • 315 بازدید
  • بدون دیدگاه

 BAM15 در درمان چاقی : یک مطالعه جدید نشان می ‌دهد که پروتئینی به نام BAM15 به عنوان یک منبع انرژی عمل کرده و می ‌تواند یک داروی موثر برای درمان چاقی و بیماری ‌های مرتبط با آن باشد. در این مطلب از وب سایت مکملها به بررسی این تحقیق خواهیم پرداخت.

چاقی بیش از ۶۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان را تحت‌تاثیر قرار می ‌دهد و با تعدادی از بیماری‌ های خطرناک از جمله دیابت نوع ۲، بیماری‌ های قلبی و بیش از دوازده نوع سرطان کشنده ارتباط دارد.

هر ساله برای درمان چاقی و بیماری‌های مربوط به آن بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار هزینه می شود.

John Kirwan، مدیر اجرایی مرکز تحقیقات پزشکی Pennington  در باتون روژ اعلام کرده است :  با وجود این، تنها تعداد کمی دارو در حال حاضر برای درمان چاقی توسط سازمان غذا و دارو مورد تائید قرار گرفته است و افرادی که این داروها را مصرف می ‌کنند به ندرت به کاهش وزن طولانی ‌مدت نیاز دارند. این تحقیق یک گام بسیار امیدوار کننده در فرآیند اکتشاف است. ما امیدواریم که در آینده‌ای نه چندان دور، BAM15 یا ترکیبات مرتبط با آن به داروهای بالینی تبدیل شوند و یک گزینه درمان با دوام برای بیماران مبتلا به چاقی شوند.

BAM15 در درمان چاقی

BAM15 در درمان چاقی

BAM15  با داروهای موجود برای مدیریت وزن تفاوت دارد که عمدتا با کاهش میزان غذا و یا جذب کالری توسط بدن، کار می کنند. BAM15  با ساختن میتوکندری (نیروگاه های سلولی) موثرتر عمل می ‌کند. نتیجه این است که میتوکندری انرژی بیشتری را می ‌سوزاند.

محققان معتقدند که  BAM15 می‌ تواند برای درمان تعدادی از مشکلات سلامتی از جمله دیابت، بیماری‌ کبد چرب و برخی از انواع سرطان استفاده شود.

در مطالعه جدید، دانشمندان علوم پزشکی Pennington برای اولین بار نشان می‌ دهند که موش‌ها با دریافت BAM15  با سوزاندن کالری بیشتر در برابر افزایش وزن مقاوم می شوند. دیگر فواید BAM15   عبارتند از:

کاهش قند خون و سطح انسولین، صرف‌ نظر از کاهش وزن.

بهبود حساسیت ماهیچه اسکلتی به اثرات انسولین. مقاومت انسولینی اسکلت ماهیچه ای یک عامل ریسک اولیه برای ابتلا به دیابت نوع ۲ است.

کاهش تجمع چربی کلی با محدود کردن ایجاد چربی در کبد، کلیه و خون. چربی زیادی در کبد، کلیه ‌ها و یا خون می ‌تواند به ارگان های بدن آسیب بزند و منجر به بیماری‌ های قلبی شود.

منبع : medicalxpress

نویسنده:
محمدرضا امیدی
امتیاز شما به این مطلب
5/5 - (1 امتیاز)

برچسب‌ها

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید
اشتراک
اطلاع از
guest

0 دیدگاه
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات