بیماریهاى کلیه

کلیه از اعضاى بسیار مهم بدن مى باشد که وظیفه صاف کردن خون و تقویت تولید گلبولهاى قرمز و کنترل مواد خون را به عهده دارد و توازن آب را که عنصر حیاتى بدن است برقرار مى کند. سابقا تصور مى شد کلیه‌ها فقط سموم را رفع مى کنند ولى اکنون معلوم شده هرچه در بدن زائد بر احتیاج است از طریق کلیه دفع مى گردد، اعم از آنکه آن شیئ نمک باشد یا آب، دارو و یا شکر، عجز کلیه‌ها در دفع این گونه مواد است که موجب بیمارى کلیه مى شود. به همین جهت در بهداشت کلیه باید سعى کرد بیهوده دارو مصرف نکرد. زیرا اغلب داروها کار فوق العاده بر کلیه‌ها تحمیل مى کنند و آن را ضعیف و خسته مى گردانند.

سلامت کلیه تا زمانى پاى برجاست که لااقل یک ربع انساج آن سالم مانده باشد. به همین جهت اگر یک کلیه سالم باشد و کلیه دیگر در اثر بیمارى برداشته شود، باز همان یک کلیه قادر خواهد بود سموم بدن را دفع کند.

 پاکسازی کلیه,درمان پاکسازی کلیه,دوره پاکسازی,آموزش دوره پاکسازی,همه چیز درباره ی دوره پاکسازی,دوره پاکسازی استروئید,درمان کلیه,درمان کلیه درد,درد کلیه و درمان ان

براى اینکه کلیه‌ها را سالم نگاه بدارید باید اقدامات زیر را به عمل آوریم:

١ – روزانه مقدار کافى آب بنوشیم زیرا آب به کلیه‌ها کمک مى کند که مواد زائد و سمى را راحت تر دفع نماید. منتهى آب را باید در فاصله ساعات نهار و شام نوشید نه در حین خوردن غذا.

٢ – اگر گلودرد مزمن دارید. معالجه‌اش کنید زیرا بیمارى ” نفریت ” که اکنون کمتر شده، بیشتر در اثر زهرهایى است که از گلوى ملتهب ترشح مى شود پدیدمى گردد.

٣ – از عواطف منفى و به خصوص تشویش و نگرانى و غم غصه بر حذر باشید زیرا این گونه عواطف موجب بالا رفتن فشار خون مى شود و فشار خون هم در سلامت کلیه اثر مى گذارد.

احتیاط – از کسالت و تنبلى کلیه‌ها ناراحتىهایى مثل ورم پائین چشمها، سنگین بودن چشم و بى حالى و افسردگى عارض مى شود و در این موارد باید در خوردن تخم مرغ و نمک ، چربی ها و ادویه‌جات و خرما و پیاز و سرکه خوداری کرد.

درمانهای گیاهی ناراحتی های کلیه

٢ مثقال زنجبیل را نیم کوب نموده بجوشانید و صاف کنید و مقدارى شیره انگور در آن قاطى نمائید و ده مرتبه در روز میل کنید تا به کار کلیه‌ها کمک شود.

اثر خوردن شاهى در کسانى که مبتلا به سنگ کلیه و اختلالات مجارى ادرار شده اند قابل توجه است.

آلو اعمال کلیه را سریع و آسان مى سازد. خرمالو مجارى کلیه را شستشو مى دهد بیماران مبتلا به درد کلیه باید موز مصرف کنند.

آرد برنج، مغز بادام، مغز تخم کدو مغز پسته و مغز فندق را باهم آمیخته، با شیر و شیره انگور خمیر کرده و آن را نان نمایید. این نان براى سوء هاضمه و رفع سموم کلیه‌ها بهترین غذاست.

نوشیدن آب ترب و مصرف ترب سیاه براى رفع سموم کلیه‌ها بسیار مؤثراست.

براى معالجه دردهاى قولنج کلیه، یک سیب را با پوست آن به چهار قسمت کنید و نیم لیتر آب داغ روى آن بریزید و دو ساعت بگذارید دم بکشد، سپس آن را شیرین کرده میل نمایئد هر روز از این جوشانده مقدار زیادى مصرف کنید.

درمان درد کلیه

بیمارى درد کلیه را با لیمو معالجه مى کنند. براى معالجه ” بر حسب بنیه بیمار ” باید در هر روز از پنج تا هفت لیمو را به مصرف رسانید.

در هفته اول با هر روز یک لیمو را آب گرفته و با کمى آب، صبح ناشتا ده دقیقه بعد از حمام صبح آن را نوشید.

هفته دوم آب دو لیمو را با ید به همین ترتیب نوشید.

هفته سوم باید سه لیمو و هفته چهارم، چهار لیمو را مصرف کرد تا هفته هفتم که رسید با هر روز آب هفت لیمو را نوشید و اگر ممکن باشد تا قبل از ناهار چیزى نخورد. باید بان کار ادامه داد تا اینکه یا دو یا چندین هفته آب پنج یا هفت عدد لیمو را نوشید. بعد از این باید مقدار آن را تقلیل داد تا اینکه در هر روز به یک عدد لیمو برسد. جوشانده سیب زمینى مخلوط با دمکرده شیرین بیان، داروئى مدر مى باشد و آن را در مورد سنگ کلیه و بند آمدن ادرار استعمال مى کنند.

براى معالجه، کلیه، رژیمهاى مخصوصى به کار مىرود که در دوران آن رژیمها فقط آب انگور، لیمو، آب معدنى به کار مى برند و مهمتر از همه رژیم پیاز را مخصوصا در فصل بهار که این میوه‌ها وجود ندارد به کار مى بندند.

رژیم پیاز وقتى تجویز مى شود که بدن احتیاج به تخلیه و دفع سموم دارد و یا بافته‌هاى بدن اشخاص چاق پر از آب شده و آب آن باید تخلیه گردد.

درمان گیاهی دفع سنگ کلیه

مصرف گوجه فرنگى براى اشخاصى که مبتلا به سنگ کلیه، هستند تجویز شده است.

آب پوست لوبیاى سبز به مقدار یک فنجان ناشتا اگر خورده شود نوشابه اى ادرار آور خیلى قوى است که در سنگ کلیه و حبس البول مصرف آن تجویز شده است.

براى درمان سنگ کلیه تخم شلغم را بکوبید و به مقدار ۶ گرم در دمکرده برگ تیول مصرف کنید.

خربزه چون مدر است مصرف آن براى اشخاصى که سنگ کلیه، دارند تجویز شده است ولى در هر حال خربزه باید کاملا رسیده باشد و کال نباشد و باید همیشه آن را قبل از غذا خورد.

جوشانده ریشه و برگ خشک توت فرنگى به مقدار ۴٠ گرم در لیتر آب در عوارض عفونت کلیه‌ها مفید است.

اگر گریپ فروت را صبح ناشتا مصرف کنید ادرار را زیاد کرده و سموم بدن را دفع مى کند، همچنین خود را تصفیه کرده و کلیه‌ها را پاک مى کند.

تره فرنگى داراى اسانس سولفوآزوته مى باشد و از لحاظ خاصیت ادرار آور آن، مدر درجه ی اول است که در معالجه  درد کلیه و بیماریهاى کلیه از قبیل سنگ کلیه، بند آمدن ادرار و اوره آوردن، خدمات گرانبهائى را انجام مى دهد.

تره فرنگى کلیه‌ها را از سموم پاک مى کند.

مصرف کرفس قمرى به مبتلایان به بیمارى کلیه‌ها توصیه مى شود.

گو گردى که در پیاز هست کمک مى کند که کلیه‌ها از مواد مضرى که ازخون دفع مىشود متورم نگردد وکامل سالم بماند.

بیست تا بیست و پنج گرم پوست ریشهء زرشک را در نیم لیتر آب سرد، ده تا پانزده دقیقه خیس کنید، بعد آن را روى آتش بگذارید تا به جوش آید، سپس آن را صاف و با شکر شیرین کنید و با هر وعده غذا یک فنجان بنوشید. براى معالجهء انواع سنگ کلیه توصیه و تجویز شده است.

آب لیمو بهترین ضد عفونى براى مجارى ادرار و کلیه‌ها مى باشد.

براى معالجهء قولنج کلیه، باید بادام تلخ را کوبیده و به شکل ضماد در آورده و آن را روى قسمتهایى که درد مى کند گذاشت.

در بیمارى سنگ کلیه معالجهء معمولى با آب انگور در هر سه لیوان کوچک است که باید در طول روز در ساعتهائى که فاصله ء زیادى با صرف غذادارد نوشید.

در مورد سنگ کلیه صد گرم از برگ درخت گلابى و پوست سیب درختى را که خشک شده و به اندازهء مساوى با یکدیگر مخلوط شده است دم بکنید و بخورید نتایج مفیدى خواهد بخشید.

دمکرده دم گیلاس، به مقدار ده گرم در یک لیتر آب، یک داروى مدر معروف عمومى جهانى است که در مورد تورم مجارى ادرار مصرف مى کنند و با مصرف آن بطور عجیبى کلیه و مجارى ادرار شسته مى شود و شخص بهبود محسوسى در خود مى یابد.

مصرف دم کرده ی گیلاس حجم ادرار در حالى که مواد اسیدى آن را کمّى کند، زیاد مى نماید.

اغلب، سى گرم دم گیلاس را در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه مى جوشانند و آن را براى معالجهء عفونت کلیه‌ها و حبس البول و قولنج کلیوى مصرف مى نمایند. اگر دم گیلاس خشک را مصرف مى کنید، بهتر است قبل از مصرف آن دوازده ساعت آن را در آب سرد بخیسانید تا نرم شود.

روغن زیتون براى کلیه‌ها مفید است.

دم کرده گیاه زبان گنجشک به مقدار ٢۵ تا ٣٠ گرم در یک لیتر آب، ادرار آور است و براى درمان سنگ کلیه مفید است.

افرادى که مبتلا به شن کلیه هستند از جوشانده کاکل ذرت باید استفاده کنند.

درمان ورم کلیه

براى بیمارى ورم کلیه از جوشانده سه قاشق سوپخورى تخم کتان در یک لیتر آب استفاده کنید.

براى درمان ورم کلیه‌ها، یک قاشق چایخورى گل طاووسى را در یک لیوان آبجوش مصرف کنید ولى نباید بیش از سه فنجان از دم کرده آن مصرف شود.

یک قاشق چایخورى گل خشک نیلوفر آبى را در یک فنجان آبجوش مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و روزى دو إلى سه فنجان براى درمان ورم کلیه مصرف کنید.

براى درمان ورم کلیه، میوهء درخت کاج را خورد نموده و مانند چاى دم کرده، از مطبوخ آن تا سه روز روزى سه استکان صبح و ظهر و شب میل نمایید.

کاکل ذرت را با پرسیاوش و ریشه غلیسا از هر کدام ۵ گرم جوشانده صبح ناشتا یک لیوان میل نمایید.

براى معالجه امراض کلیه‌ها باید آب انگورى که زیاد شیرین نباشد نوشید و ناهار و شام هم بویون پیاز مصرف کرد و عصرها وقتى که سه یا چهار ساعت از مصرف پیاز گذشته است، چند قاچ هندوانه خورد. این غذاها چون ادرار آور هستند سموم و فضول کلیه‌ها را خارج مى کنند و در نتیجه بعد از چندى کلیه‌ها سالم شده وکلیه توصیه مى شود.

خرفه ادرار آور است و مصرف آن به مبتلایان به سنگ کلیه تجویز مى شود.

کسانى که سنگ کلیه دارند اگر هر روز صبح ناشتا یک قاشق قهوه خورى اشک مو (با بریدن شاخه ای از درخت انگور که رو به پایین است می توانید اشک مو را تهیه نمایی) را بخورند سنگ کلیه آنها بر طرف خواهد شد.

مارچوبه را بپزید و بعد آن را با کاهو و کمى پیاز و سیر خام مخلوط کردهو کمى روغن زیتون و آب لیمو به آن چاشنى زده بدون نمک بخورید، زیرا یک غذاى مدر و درمان کننده نفریت مى باشد ولى در خوردن مارچوبه زیاده روى نکنید.

پرتقال اسید سیتریک دارد که اکسید دهنده است و در نتیجه، سم خون و سنگ و شن کلیه‌ها را از بین مىبرد و اگر با سیب زمینى تنورى و پنیر مصرف شود براى درد کلیه خوب است.

بادنجان کلیه‌ها را تقویت مى کند.

مصرف کرفس براى کلیه‌ها توصیه مى شود، زیرا داراى آهن، کلسیم، فسفور و منیزیم مى باشد که تمام این مواد خاصیت کامل ضد عفونى خون و بافت هاى بدن را دارند.

هنگام بهار وقتى شاخه‌هاى زیادى درخت مو را مى زنند از مقطع آن مایعى بیرنگ، بیبو و بی طعم خارج می شود که معروف به اشک مو مى باشد.

توجه :اشخاصى که دچار درد کلیه هستند باید از مصرف نمک خوددارى کنند وآب لیمو به جاى نمک طعام براى آنان تجویز مى گردد.

احتیاط – اسفناج چون داراى نمک اسید اوکسالیک است براى اشخاصى که سنگ کلیه دارند، مصرف آن منع شده است

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک‌ها:
1 دیدگاه
  • meysam
    meysam
    دسامبر 23, 2014 در 10:33 ب.ظ

    خووب.ممنون

    پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *