سیستم غریزی (حسی)
5

سیستم غریزی (حسی)

  • برنامه بدنسازی, سیستم های تمرینی, مقالات بدنسازی
  • 12 نوامبر 14
  • محمدرضا امیدی
  • 1,236 بازدید
  • 1 دیدگاه

اگر شما با صد نفر با بهترین بدنسازان دنیا صحبت کنید همگی انها به شما خواهند گفت سیستم

غریزی مهمترین سیستم تمرینی است.به همین دلیل نیز ان را می توان سیستم پایه نامید.
دکتر فرانکو کلمبو قهرمان2 سال مسابقات مستر المپیا معتقد است:
کسی که می خواهد بدنسازی موفق باشد باید بدن خود و نیاز های اصلی ان را کاملا بشناسد.برای دستیابی به این شناخت باید سیستم های مختلف تمرینی و روش های گوناگون تغذیه را تجربه کند و از میان انها مناسب ترین را برگزیند.
البته تجربه کردن سیستم های مختلف تمرینی و روش های گوناگون تغذیه به منظور یافتن مناسب ترین انها نیاز به مدت زمانی بین 20 تا30 سال دارد.
پس بهترین روش استفاده از سیستم غریزی(حسی)است.
داشتن شناخت کافی و اگاهی کامل نسبت به این سیستم باعث می شود شما زمان کوتاهی را صرف یافتن بهترین سیستم تمرینی و روش تغذیه خود کنید.
به طوری که پس از گذشت 6 ماه تا 1 سال به نیازهای اصلی بدن خود به منظور افزایش حجم عضلانی ان پی می برید.
بدنسازان حرفه ای به واکنش های بدن خود کاملا توجه می کنند و انها را زیر ذره بین می برند.
دم عضلانی ودرد عضلانی در روز پس از تمرین نمونه هایی از این واکنش ها هستند

چگونگی نوشتن وخواندن برنامه تمیرن

با توجه به سیستم های مختلف بدن سازی وست ها وتکرار های گوناگون نوشتن برنامه ی هر مربی مختلف است . دراین سایت شیوه های گوناگون وصحیح نوشتن برنامه های بدن سازی وتمرین را بررسی و مورد مطالعه قرار میدهیم .سیستم غریزی (حسی),سیستم غریزی (حسی) چیست,نحوی انجام سیستم غریزی (حسی),سیستم غریزی (حسی) در بدنسازی,برنامه تمرینی سیستم غریزی حسی,سیستم غریزی (حسی) برای چه منظور است,سیستم تمرینی حسی

سیستم تمرینی غریزی (حسی)

سیستم غریزی مهمترین سیستم تمرینی است ، به همین دلیل می توان آن را سیستم پایه نامید ، دکتر ” فرانکو کلمبو” معتقد است کسی که می خواهد بدن ساز موفقی باشد باید بدن خود و نیاز های اصلی آن را کاملا بشناسد ، برای شناخت ودستیابی باید سیستم های مختلف تمرینی و روشهای گوناگون تغذیه را تجربه کرد .

داشتن شناخت کافی وآگهی کامل نسبت به این سیستم باعث می شود شما زمان کوتاهی را صرف یافتن بهترین سیستم تمرینی و روش تغذیه خود کنید ، بدنسازان حرفه ای به واکنشهای بدن خود کاملا توجه می کنند و آنها رو زیر ذره بین میبرند. دم عضلانی و درد عضلانی در روز پس از تمرین نمونه های از این واکنشها هستند.

چگونه واکنشهای بدن را بشناسیم؟

هنگام استفاده از سیستم غریزی به چه واکنشهایی باید توجه کرد؟ یکی از این واکنشها، دم عضلانی است ، باید تمرینات مختلف و همچنین سیستم های گوناگون تمرینی را تجربه کنید تا موتجه شوید کدام یک از این سیستمها وحرکات موجب دم کردن بیشتر عضلات می شود.

درد بیشتر عضلانی نسبت به گذشت

انجام حرکات وسیستم های جدید موجب وارد آمدن فشار بیشتر ویا تحت فشار قرار گرفتن ماهیچه ها از زاویه ای دیگر می شود . این تغییر برنامه تمرینی ( که امری مفید است) اغلب ایجاد درد عضلانی بیشتر نشبت به گذشته می کند.

افزایش وزن بدن

افزایش وزن، میزان افزایش چربی بدن کم باشد، یکی از نشانه های افزایش حجم عضلانی وپیشرفت شما و بالا رفتن وزن بدنتان است.

استفاده از وزنه های سنگینتر در یک حرکت خاص

از آنجا که نسبتی خاص میان حجم وقدرت عضلانی وجود دارد می توان با توجه به سنگنی وزنه ها به پیشرفت یا توقف آن پی ببرید.

تغییرات ظاهری

به طور مرتب خود را در آیینه نگاه کنید و فیگور بگیرد وچند وقت یک بار از خود عکس بگیرد وآنها را باعکس های قبلی مقایسه کنید ، تغییرات و ضعف های خود را با روش های تمرینی وتغذیه ای خود مقایسه کنید تا پی به موثر بودن یا نبودن آنها ببرید .

میزان انرژی

تا هنگامی که در حین تمرین کاملا پر قدرت و داری انرژی هستید، می توان نتیجه گرفت که در انتخاب برنامه غذایی ومیزان استراحت مناسب خود موفق بودید و یا بلعکس .

تغییر دادن برنامه های غذایی و پی بردن به موثر بودن یا نبودن آنها ، کار چندان مشکلی نیست زیرا تغییرات بسیار کوچک معمولا موجب بروز واکنش های بزرگی در میزان انرژی ، دم عضلانی و مقدار آب یا چربی بدن می شوند .

پس از آنکه شما پس از ۶ ماه تا یک سال با واکنش های بدن خود کاملا آشنا شدید ، به راحتی احساس خواهید کرد که چه نوع و کدامین تمرین و برنامه غذایی برای رشد عضلات شما مناسب تر است و توان انتخاب بهترین برنامه تمرینی و غذایی را برای خود خواهید داشت

ویکتور ریچاردز ” Victor Richards ” که یکی از حجیم ترین بدنسازان آمریکایی در دوران خود بوده ، نوع پیشرفته این سیستم را به طور کامل انجام می داده است ، او می گفته :

(( من اصلا برنامه تمرینی مشخصی ندارم . هر روز که وارد باشگاه می شوم نسبت به نیاز و قدرتی که در بدن خود حس می کنم عضله ای را کاملا تحت فشار قرار می دهم ، اصلا به
این توجه نمی کنم که روز های گذشته چه تمرینی انجام داده ام و یا چه عضله ای را تحت قشار قرار داده ام ، به تعداد تکرار ها و ست ها نیز نوجهی نمی کنم.

گاهی اوقات با انجام یک ست در یک حرکت کاملا راضی می شوم و گاهی با انجام ده ست نیز سیراب نمی شوم و به طور مثال گاهی اوقات برای عضله ی زیر بغل تنها ۷ ست در نظر میگیرم و گاهی ۷۰.

تعداد ستها را هیچگاه نمی شمارم بلکه تا هنگامی که حس می کنم عضلاتم کاملا تخت فشار قرار نگرفته اند تمرین را ادامه می دهم ، اما وزنه ها را طوری انتخاب می کنم که تعداد تکرارها و ستها بین ۶ الی ۲۵ باشند ، در حین تمرین معمولا از سیستم های هرمی ، هرمی معکوس و کنترل تمرکز استفاده میکنم. ))

توجه داشته باشید که ویکتور یک بدنسازی کاملا حرفه ای بوده و پس از ۸ تا ۱۰ سال تمرین و مطالعه و شناحت نسبت به بدن خود چنین تمرینی انجام می دهد .

نویسنده:
محمدرضا امیدی
امتیاز شما به این مطلب
5/5 - (2 امتیاز)

برچسب‌ها

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید
اشتراک
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین پر امتیازترین
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات