تغذیهمقالات بدنسازی

در ایام عید آجیل بخورید

در ایام عید آجیل بخورید

آجیل برای قلب مفید است و به کاهش کلسترول کمک می‌کند. با این حال توجه داشته باشید که این مواد غذایی سرشار از چربی هستند بنابراین پرکالری هستند. در این مطلب شما را با ۵ دلیل خوب برای مصرف آجیل آشنا می‌کنیم.

۱- آجیل با سرطان سینه مقابله می‌کند

بر اساس نتایج پژوهش‌های محققان فرانسوی، مصرف روزانه و منظم آجیل احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد. می‌پرسید چرا؟ به دلیل این که آجیل سرشار از اسیدهای امگا ۳، آنتی اکسیدان‌ها و فیتوسترول ها هستند. در این پژوهش، موش‌هایی که معادل ۶۰ گرم (برای انسان‌ها) آجیل دریافت کردند تومورهای کمتری داشته‌اند و رشد این تومورها به کندی صورت گرفته است.
۲- آجیل استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهد

 در ایام عید آجیل بخورید,خواص آجیل,آجیل در ورزش,آجیل برای بدنسازی,خواص و مضرات آجیل,آجیل در رژیم غذایی,لاغری,بدنسازی,پرورش اندام

محققان دانشگاه Tufts بوستون به این نتیجه رسیدند که میزان استرس اکسیداتیو افرادی که از کلسترول بالا رنج می‌برند با مصرف روزانه ۷۳ گرم معادل یک مشت بادام، کاهش یافته است.

گفتنی است که استرس اکسیداتیو به دلیل آسیب‌های به وجود آمده از رادیکال‌های آزاد و یا کمبود آنتی اکسیدان‌ها حاصل می‌شود. برای این که یک روز با نشاط و با ذخیره‌ی آنتی اکسیدانی بالا شروع کنید با غلات مصرفی خود بادام میل کنید.
۳- آجیل و سلامت مثانه

در یک پژوهش جدید، محققان میزان سلنیوم ۷۶۷ بیمار مبتلا به سرطان مثانه را با افراد معمولی مقایسه کردند. آن‌ها دریافتند افرادی که میزان سلنیوم بدنشان بالا است کمتر به این بیماری مبتلا می‌شوند. مصرف یک عدد گردوی برزیلی نیاز ما به سلنیوم را به خوبی برطرف می‌کند.
۴- آجیل با دیابت مقابله می‌کند

به گفته‌ی محققان مرکز سلامت عمومی دانشگاه هاروارد، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در زنانی که ۵ بار در هفته حداقل ۳۰ گرم مغز و دانه های روغنی مصرف می‌کنند در مقایسه با زن‌هایی که اصلاً آجیل نمی‌خورند ۳۰ درصد کمتر است. این پژوهش هنوز در جریان است و ۲۰۰۰۰۰ زن داوطلب بین ۳۴ تا ۵۰ سال در این پژوهش شرکت دارند. در واقع باید بگوییم که چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو و پُلی موجود در آجیل تأثیر مثبتی در حساسیت به انسولین برجا می‌گذارد.

۵- آجیل دوستدار سلامت قلب

حفظ سلامت قلب بی نهایت مهم است. مغزها و دانه های روغنی سرشار از فیتوسترول ها هستند. این مواد فیتوشیمیک معروف به حفظ سلامت قلب کمک زیادی می‌کنند.
با بررسی‌هایی که پژوهشگران انجام داده‌اند مشخص شده است پسته و تخمه‌ی آفتاب گردان دارای بیشترین میزان فیتوسترول ها هستند.
برای حفظ سلامتی قلب نازنینتان از مصرف مغزها و دانه های روغنی غافل نشوید.

امیتاز بدید
اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *