هنگامی که بحث بر سر بهترین مکملهای عضله ساز باشد، یکی از بهترینهای موجود پپتید هورمون (GHRP-2) میباشد، یا به عبارتی پپتید آزاد کننده هورمون رشد ۲. (GHRP-2) یک پپتید بسیار قدرتمند میباشد و باعث ایجاد عضله سازی بسیار مناسبی میشود، اما باید آن را به صورت ترکیبی با دیگر هورمون پپتیدهای مشابه نظیر فاکتور رشد مکانو (MGF) مصرف کرد. (GHRP-2) به خودی خود یک پپتید بسیار قدرتمند میباشد، اما بهترین نتیجه گیری از آن زمانی است که به صورت ترکیبی با دیگر پپتیدها مصرف شود. (Pralmorelin) و (GHRP Kaken 100) دو فرم رایج این پپتید هورمون هستند که در بازار موجود میباشد.
عملکرد (GHRP-2)
این پپتید اساسا بدن را وادار میسازد تا هورمون رشد بیشتری تولید کند. (GHRP-2) از بیش از ۶ آمینو اسید مختلف تولید شده و از طریق کنترل سطح تولید هورمون رشد در کنار ماده ای به نام گرلین عمل میکند. گرلین یک هورمون عصبی میباشد که اساسا به بدن میگوید که چه زمانی گرسنه است و همچنین در زمینه تنظیم مصرف و جذب مواد غذایی و همچنین ترشح اسیدهای گوارشی نیز دارای نقش میباشد.
ارتباطی بین افزایش سطح هورمون و افزایش سطح گرلین وجود دارد. بنابراین هنگامی که شما ماده ای نظیر (GHRP-2) را اختیار داشته باشید، میتوانید در زمینه عضله سازی و افزایش ترمیم ماهیچهها به واسطه افزایش سطح این دو ماده بسیار بهتر عمل کنید. همچنین (GHRP-2) در زمینه سرکوب سوماتوستاتین نیز عمل میکند، که هورمونی است که باعث سرکوب آزاد سازی هورمون رشد در بدن میشود. بنابراین در این حالت بدن شما قادر خواهد بود با سرعت بسیار بیشتری پیشرفت کند.
از آنجایی که افزایش سطح بسیار بالای گرلین میتواند منجر به گرسنگی بسیار شدید شود، مصرف برخی پپتیدها به این دلیل توصیه نمیشوند. در حقیقت، هورمون خواهر (GHRP-2) یعنی (GHRP-6) در زمینه افزایش سطح گرسنگی شدید تر عمل میکند. به جای مصرف (GHRP-6)، گزینه بهتر (GHRP-2) میباشد زیرا میتواند همان اثرات را بدون افزایش شدید سطح گرلین داشته باشد. اما این گفته به این معنی نیست که (GHRP-2) نمیتواند کمی باعث افزایش گرسنگی شود. هنگام مصرف این پپتید شما قطعا احساس گرسنگی بیشتری نسبت به زمان قبل از مصرف آن خواهید داشت، اما تاثیر آن روی بدن بسیار عالی است.
تاثیرات (GHRP-2)
هنگامی که بحث بر سر مزیتهای اصلی این پپتید در میان باشد، واضح ترین آنها این است که (GHRP-2) قرار است سطح هورمون رشد بدن شما را افزایش دهد، که این امر در زمینه موفقیت بلند مدت یک ورزشکار دارای یک نقش بسیار حیاتی میباشد. اگر شما قادر باشید که از این پپتید در کنار دیگر داروهای بهبود دهنده عملکرد استفاده کنید، همه آنها با کارایی بیشتری در کنار هم عمل خواهند کرد. مصرف تکی (GHRP-2) گزینه خوبی نمیباشد، زیرا آن چنان تاثیر گذار نمیباشد. اما قابلیت استک شدن فوقالعاده آن با دیگر داروها آن را انتخابی بسیار عالی به منظور افزایش حداکثری سطح عملکرد کرده است.
(GHRP-2) همچنین یک گزینه خوب برای ورزشکارانی است که به دنبال ریکاوری و بازسازی بدن خود در دوره خارج از فصل مسابقات هستند میباشد. به واسطه افزایش سطح هورمون رشد از طریق مصرف (GHRP-2)، ورزشکاران میتوانند سطح کمتری چربی در بدن خود حفظ کنند، زیرا نیاز آنها به دریافت کالری همانند مابقی افراد نمیباشد.
افزایش سطح هورمون رشد در بدن میتواند منجر به کاهش سطح چربی شود، اما برخی از ورزشکاران ممکن است با توجه به این حقیقت که (GHRP-2) میتواند تا حدودی باعث افزایش گرسنگی شود، دچار ترس و ناامیدی میشوند. اما لازم به ذکر است که جدایی از ترکیبی که شما قصد مصرف آن را دارید، باید بدانید که همیشه با افزایش سطح گرسنگی مواجه خواهید شد. (GHRP-6) نیز با توجه به هدف اصلی مصرف آن در مقایسه با دیگر اثراتش در بدن، کاملا مفید در نظر گرفته میشود.
افزایش سطح هورمون رشد از هر طریقی و با مصرف هر نوع پپتیدی دارای مزیتهای مختلف بسیار زیادی میباشد. افزایش سطح هورمون رشد برابر است با افزایش سرعت متابولیسم، ریکاوری بهتر، خواب بهتر، دستگاه ایمنی قوی تر، ترمیم بهتر مفاصل و افزایش سطح ( IGF-1 ) که میتواند باعث بهبود ریکاوری شود و واقعا روی تک تک سلولهای بدن تاثیر گذار باشد.
عوارض جانبی (GHRP-2)
این پپتید به استروژن تبدیل نمیشود، اما لازم به ذکر است که اگر بدن شما بسیار حساس است و از قبل نشانه هایی از بزرگی نامتعارف سینهها در شما وجود دارد، پس با مصرف (GHRP-2) احتمال بدتر شدن این وضعیت وجود دارد. همچنین، آنهایی که به پرولاکتین نیز حساس هستند ممکن است با پدیده بزرگی سینه مواجه شوند. در زمینه عوارض جانبی آندروژنیک، قلبی عروقی یا مرتبط با سرکوب تستوسترون جای نگرانی در مورد این پپتید وجود ندارد.
همچنین این پپتید باعث سمیت کبد نیز نمیشود و مطلقا سلامت این ارگان بدن را به خطر نمی اندازد. اما به هر حال، یک سری عوارض جانبی خفیف دیگر نظیر تحریک پذیری در محل تزریق این هورمون نیز ممکن است ایجاد شود که این عارضه بسیار عادی بوده و به هیچ وجه جای نگرانی ندارد. همچنین احتمال افزایش سطح کورتیزول نیز وجود دارد که این امر نیز بسیار عادی بوده و به هیچ وجه غیر نرمال در نظر گرفته نمیشود. مقداری سرد درد هم ممکن است با مصرف این پپتید ایجاد شود.
نحوه مصرف (GHRP-2)
(GHRP-2) معمولا در فرم پودر فروخته میشود، اما برای استفاده شما باید آن را با آب باکتریواستاتیک ترکیب کنید. پس از انجام این کار، شما میتوانید آن را به صورت زیر جلدی تزریق کنید. همچنین پس از مصرف مابقی پپتید باید در یک مکان سرد نگهداری شود. دوز مصرفی میبایست چیزی بین ۱۰۰-۳۰۰ میکروگرم باشد. در روز دو دوز با معده خالی به صورت تزریق زیر جلدی میبایست مصرف شود.
سلام ممنون از مقاله مفیدتون ولی باید گفته بشه که پپتاید ها عوارض جانبی شناخته نشده و غیر مرتبطی نسبت به استروعیدها دارن .که در طولانی مدت خودشونو نشون میدن
بله هنوز تحقیقات زیادی برای شناخت بیشتر عوارض پپتیدها باید انجام بشه و به هر حال هر داروی دارای عارضه جانبی هست حتا داروهای سرما خوردگی به هر حال فرد مصرف کننده باید این عوارض رو هم مد نظر قرار بده
سلام وقت شما بخیر تزریق باید اطراف ناف باشه؟