رابطه جنسی

چگونه میل جنسی‌ را افزایش دهیم

میل جنسی‌ مردان عمدتا تحت تاثیر تستوسترون می‌باشد. بنابراین اینطور گمان میشود که هرچه تستوسترون بیشتری داشته باشید، به احتمال زیاد میل جنسی‌ و برانگیختگی شما نیز بیشتر میشود.

اما بر اساس اعلام یک تحقیق ارائه شده در یک گردهمایی متخصصان اورولوژی در بوستون، اینطور به نظر می‌رسد که سطح تستوسترون کل رابطه کمی‌ با سطح میل جنسی‌ مردان دارد. در عوض این سطح تستوسترون‌های آزاد و به شکل جالبی‌ نسبت بین تستوسترون و استرادیول (نوعی استروژن) می‌باشد که تعیین کننده میل جنسی‌ مردان است.

 

آنها چگونه به این موضوع پی بردند

دانشمندان از ۲۰۰ بیمار خواستند تا یک سری پرسش نامه مرتبط با اختلال در نعوظ از جمله (IIEF-15) را پر کنند که مخصوصا این پرسش نامه تصویر نسبتا واضحی از وضعیت میل جنسی‌ مردان را نمایان می‌کند.

لازم به ذکر است که هیچ کدام از این مردان سابقه هیپوگونادیسم (کمبود سطح تستوسترون) در گذشته را نداشتند و همچنین هیچ کدام از آنها دارو ای مصرف نمی‌کردند که بتواند روی سطح تستوسترون آنها تاثیر گذار باشد.

محققان سپس سطح تستوسترون کل، استرادیول، تستوسترون‌های آزاد و (SHBG) را در این بیماران اندازه گیری کردند و بر اساس وضعیت میل جنسی‌ گزارش شده به مقایسه هر کدام از آنها پرداختند.

 

آنها چه چیزی فهمیدند

اینطور مشخص شد که بین سطح تستوسترون کل و میزان دفعاتی که مردان خواهان برقراری رابطه میل جنسی‌ هستند رابطه ای وجود ندارد. همچنین اینطور مشخص شد که سطح استرادیول نیز به شکل مستقل مرتبط با سطح میل جنسی‌ نیست، حتی زمانی‌ که سطح آن کمتر از ۵ نانوگرم بر دسی‌ لیتر باشد. این یافته بسیار اهمیت دارد زیرا قبلا اینطور تصور میشد مردانی که سطح استرادیول آنها چیزی بین ۲ و ۵.۵ نانوگرم بر دسی‌ لیتر باشد، احتمالا دارای میل جنسی‌ بهتری هستند.

اما چیزی که مرتبط با میل جنسی‌ در این تحقیق بود، نسبت بین تستوسترون به استرادیول است و همچنین تستوسترون‌های آزاد. تستوسترون‌های آزاد آن تستوسترون هایی هستند که با (SHBG) پیوند شیمیایی برقرار نکرده اند. هرچه سطح تستوسترون‌های آزاد بیشتر باشد، احتمالا سطح میل جنسی‌ نیز بیشتر میشود.

 

این موضوع برای شما به چه معنی‌ می‌باشد

اغلب، مردان با میل جنسی‌ پایین یا عملکرد جنسی‌ ضعیف به سراغ درمان جایگزینی تستوسترون یا مصرف مکملهای پرو-تستوسترون میروند. گاهی‌ اوقات این روش‌ها جواب میدهد و گاهی‌ اوقات نه، اما هنگامی که این روش‌ها جواب نداد، مشکل میتواند یکی‌ از دو مورد زیر باشد، همانطور که این تحقیق به وضوح این دو مشکل را نشان داده است :

۱ : سطح بسیار بالای (SHBG) که نتیجه آن کاهش سطح تستوسترون‌های آزاد می‌باشد.

۲ : سطح بالای استروژن که نتیجه عدم نسبت مناسب بین سطح تستوسترون و استروژن می‌باشد.

اما چیزی که در این مقاله به ما گفته نشده است این است که سطح مناسب تستوسترون‌های آزاد یا به طور دقیق تر نسبت بین تستوسترون/استرادیول برای داشتن میل جنسی‌ مطلوب باید چه میزان باشد. تعیین دقیق چنین چیزی به شدت دشوار می‌باشد، اما همچنان با توجه به تحقیقات و برخی‌ شواهد تا حدودی میدانیم که چه کاری را باید انجام دهیم.

برای مثال، اگر علائم کمبود تستوسترون دارید (افسردگی، افزایش وزن، عدم توانایی عضله سازی، عدم میل جنسی‌ و کاهش عملکرد ورزشی) یا علائم افزایش سطح استروژن (افزایش چربی‌ شکم، بافت چربی‌ دور نوک سینه، اختلال در نعوظ و عدم میل جنسی‌)، شاید نیاز باشد که به پزشک مربوطه مراجعه کرده و سطح (SHBG) و استروژن و همچنین سطح تستوسترون‌های آزاد خود را اندازه گیری کنید.

گزینه دیگر شما راهکار‌های غذایی و مکملی در جهت تغییر در سطح (SHBG) و استرادیول می‌باشد.

 

چگونه سطح (SHBG) کاهش و سطح تستوسترون‌های آزاد را افزایش دهیم :

۱ : مصرف روزانه منیزیم به منظور افزایش سطح تستوسترون‌های آزاد

۲ : مصرف روزانه روی به منظور کاهش سطح (SHBG)

۳ : مصرف روزانه ویتامین دی ۳ برای کاهش سطح (SHBG)–(دوز روزانه مصرف شود اگر در دسترس نبود دوز هفتگی)

۴ : خود را از کربوهیدرات‌ها محروم نکنید. یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات باعث افزایش سطح (SHBG) و کاهش سطح تستوسترون میشود.

۵ : مراقب مصرف الکل باشد زیرا میتواند باعث کاهش سطح تستوسترون شوید.

 

چگونه سطح استرادیول را کاهش دهیم :

۱ : چربی‌ سوزی کنید. چربی‌‌ها دارای آنزیمی هستند که تستوسترون را به استروژن تبدیل میکنند.

۲ : مقادیر زیادی کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ و کلم بروکسل مصرف کنید. آنها دارای ماده ای شیمیایی هستند که با استروژن مقابله می‌کند.

۳ : از کورکومین استفاده کنید. کورکومین روی آنزیم تبدیل کننده تستوسترون به استروژن اثر میگذارد.

۴ : به منظور کاهش فعال سازی آن آنزیم‌های تبدیل کننده تستوسترون به استروژن از رسوراترول استفاده کنید.

مکمل رسوراترول یک پلی فنل گیاهی است که حاوی آنتی اکسیدان می‌باشد و بدن را در مقابل سرطان و بیماری قلبی عروقی محافظت می‌کند که این ماده در پوست انگور قرمز، بادام زمینی و خانواده توت ها به وفور یافت می‌شود. 

4.4/5 - (20 امتیاز)
اشتراک‌ها:
2 دیدگاه
  • arya
    arya
    نوامبر 16, 2019 در 7:44 ب.ظ

    ایا رابطه جنسی و .. در زمان دوره استروعید مثلن تستسرون مشکل دارد و باعث کمتر شدن عضله سازی میشود

    پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *